1. Haberler
  2. Spor
  3. Aziz Yıldırım: Fenerbahçe’nin Büyüklüğünü Geri Getireceğim, Ali Koç’a ‘Şımarık Çocuk’ Benzetmesi!

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe’nin Büyüklüğünü Geri Getireceğim, Ali Koç’a ‘Şımarık Çocuk’ Benzetmesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, kulübün büyüklüğünü ve gücünü tekrar göstereceklerini vurgulayarak, “Hak ettiği yere getirmek için bu emaneti talep ediyorum” dedi. Yıldırım, ayrıca Ali Koç’a ‘şımarık çocuk’ benzetmesi yaptı. İHA Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşti. Kongreye katılım sağlayan başkan adayı Aziz Yıldırım, daha sonra Divan Başkanlığı seçimine tepki göstererek stattan ayrıldı. Yıldırım, kongre üyelerine sesleneceği seçim konuşmasını yazılı olarak gerçekleştirdi.

“Fenerbahçe’ye gönül vermiş hiç kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum” diyen Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti’nin neredeyse 120 yıla dayanan tarihi boyunca sarsılmaz bir kalesi olan Fenerbahçe’nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ışık saçan ve geleceğe yön veren bir meşale olduğunu vurguladı. Fenerbahçe, şanlı tarihi ile Türk sporunun mihenk taşı olmuş ve bu konumunu sürdüreceğini belirtti. Yıldırım, Trabzonspor maçındaki olaylardan sonra kulübün maruz kaldığı haksızlıklar ve mevcut yönetimin bu duruma tepki gösterememesinin kendisini aday olmaya ittiğini açıkladı.

Aziz Yıldırım, yaşanan olayların kulübün itibarını zedelediğini ve Fenerbahçe’nin gerçek gücünü gösteremediğini belirtti. Mevcut yönetimin işbirlikçi lobiyi tasfiye etmesi gerektiğini ve Fenerbahçe’nin her zaman mücadeleci kimliğini koruması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, iş insanı Ali Koç’un kulübün mücadeleci ruhuna uygun bir yönetim anlayışı sergileyemediğini ifade etti.

Yıldırım, Fenerbahçe’nin tarih boyunca pes etmediğini ve her zaman zaferler için mücadele ettiğini vurgulayarak, göreve geldikleri takdirde ilk sezon şampiyon yapacaklarını söyledi. Ayrıca, Fenerbahçe’nin satılmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. Yıldırım, yeni teknik direktör Mourinho’ya başarılar dileyerek, mevcut yönetime teşekkür etti.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’yi hak ettiği saygınlık ve güce kavuşturmak için aday olduğunu ve kulübü zirveye taşıyacaklarını belirtti. Fenerbahçe’nin büyüklüğüne ve tarihine yakışır bir yönetim anlayışıyla başaracaklarını ifade eden Yıldırım, kulübü bu yıl mutlaka şampiyon yapacaklarını ve Avrupa kupası alacaklarını söyledi. Üçüncü yılda ise Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacak bir yapıyı kuracaklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe’nin Büyüklüğünü Geri Getireceğim, Ali Koç’a ‘Şımarık Çocuk’ Benzetmesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin