1. Haberler
  2. Spor
  3. Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe’ye 50 Milyon Dolarlık Sürpriz!

Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe’ye 50 Milyon Dolarlık Sürpriz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu, 01.01.2023-31.05.2023 mali dönem ve 01.06.2023-29.02.2024 mali dönemine ilişkin Denetim Kurulu Raporu’nun okunmasıyla Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşti. Toplantı sırasında Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik tarafından raporlar okunurken, başkan adayı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu listesinde bulunan isimler sahaya inerek konuşma yapacakları alana doğru ilerledi. Bu sırada Başkan Ali Koç ve yönetimindeki diğer isimlerle tokalaşan Yıldırım, daha sonra kürsüye doğru yönelerek konuşma yapmak üzere helyum aldı.

Yıldırım kürsüye yürüdüğünde Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük, Yıldırım’ın kürsüye gelmesiyle ilgili bir süreç yaşandı. Küçük, Yıldırım’a kürsüde konuşma hakkı tanıyarak, kısa bir açıklama yapması gerektiğini belirtti. Ancak Yıldırım, kürsüye gelmesinden hemen sonra kongrenin demokratik olmadığını ifade ederek buradan ayrılacağını duyurdu. Ardından, kürsüden inerek arkadaşlarıyla birlikte stadyumu terk etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, kongrede yapmayı planladığı konuşmayı detaylarıyla açıkladı. Yıldırım, Divan’a gidip 50 milyon dolarlık bir teminat mektubu vereceğini ve eğer takım şampiyon olamazsa bu parayı Fenerbahçe’ye bağışlayacağını belirtti. Ancak kongrede bu açıklamayı yapamadığını ve planlarının suya düştüğünü dile getirdi.

Tartışmalı bir atmosferde geçen Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda, Aziz Yıldırım’ın kürsüye gelme süreci ve ardından yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Yıldırım’ın konuşma yapamadan stadyumu terk etmesi, seçim atmosferinde yaşanan gerilimi artırdı. Başkan adayının verdiği 50 milyon dolarlık söz, kongre sürecinde merak konusu olmaya devam ediyor. Değişen cepheleşme ve olaylar, Fenerbahçe camiasında geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe’ye 50 Milyon Dolarlık Sürpriz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin