1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba, Gözleri Önünde Anneyi 51 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!

Baba, Gözleri Önünde Anneyi 51 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl 14 Eylül tarihinde Konya’nın Karatay ilçesine bağlı Tatlıcak Mahallesi’nde dehşet verici bir cinayet meydana geldi. 2015 yılında uyuşturucu ticareti suçundan cezaevine giren Neşet Güneş, olaydan iki gün önce açık cezaevinden izinli olarak çıkmıştı. İddialara göre, kendisini aldattığını düşündüğü 7 yaşındaki çocuğunun annesi Damla Dakım’a karşı 51 bıçak darbesiyle acımasız bir şekilde saldırdı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Neşet Güneş’i aynı mahallede saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetle ilgili soruşturmasını tamamlayarak Güneş hakkında ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak silahla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan da 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Bu dava bugün görülen bir duruşmayla devam etti. Çiftin 7 yaşındaki kızları olan Ş.G. tanık olarak dinlendi.

Ş.G., babasının hapisten izinli olarak eve geldiğini ve bir telefon görüşmesinin ardından annesiyle tartışmaya başladığını belirtti. Annesinin bulaşıkları yıkadığı sırada babasının saçından tutup dışarı çıkardığını ve ardından annesini bıçakladığını gözleri önünde izlediğini anlattı. Ş.G. babasından şikayetçi olduğunu ifade ederek, annesinin başka biriyle ilişkisinin olmadığını ve her şeyin güzel gittiğini söyledi. Mahkeme heyeti, Neşet Güneş’in tutukluluk hâlinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Tatlıcak Mahallesi’nde yaşanan bu dehşet verici olay, çevrede büyük bir infiale yol açtı. Neşet Güneş’in sorgusunda cinayeti neden işlediğine dair herhangi bir açıklama yapmazken, şiddet dolu bu olayda küçük kız Ş.G.’nin acı dolu ifadeleri yürekleri dağladı. Mahkemenin vereceği karar merakla beklenirken, yaşanan bu trajik olayın etkileri uzun bir süre daha toplumda yankılanmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba, Gözleri Önünde Anneyi 51 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin