1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba Kalp Krizi Geçirdi, Oğlu Ambulansa Saldırdı

Baba Kalp Krizi Geçirdi, Oğlu Ambulansa Saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Karacaoğlan Mahallesi’nde, Itır Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir gece Mehmet Aksoy (66) evde kalp krizi geçirdi ve oğlu Yılmaz Aksoy (34) acil sağlık hizmetlerini arayarak yardım istedi. Ancak ambulans gelene kadar babasının yaşamını yitirdiğini söyleyen Aksoy, sağlık ekiplerine saldırdı. Ekipler ambulansa sığınınca Aksoy, kürekle ambulansın camlarını kırdı. Bu sırada ambulansta bulunan hamile bir sağlık çalışanı korkudan düşük riskiyle, bir başka sağlık çalışanı da gözüne cam parçası geldiği için hastaneye kaldırıldı.

Vefat eden Aksoy, Kozan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sağlık çalışanlarına saldıran oğul Aksoy da babasının cenazesine katıldı. Aksoy, cenazeden sonra yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Babamın rahatsızlandığı gece 02.12’de 112’yi aradım ama müdahale eden olmadı. Babama kalp masajı yapmaya çalıştım fakat maalesef öldü. Ambulansın gecikmesi üzerine kendimden geçtim. Tüm sağlık çalışanlarından özür diliyorum, bu olayın yaşanmasını dilerdim. Pişmanım, keşke babam ölmeseydi. Telefon kayıtlarımız burada, 02.12’de ilk arama yapıldı ve 02.50’ye kadar aranmaya devam edildi ancak yerleri bulunamadığı için geri arandık. Yaklaşık 38 dakika sürdü.”

Komşu Sevgi Durmuşoğlu da, “Dün komşumuz rahatsızlandı, oğlu şok içindeydi. Babasına yardım etmeye çalıştı ancak ne yapacağını bilemiyordu. 2 gün önce de aynı durumla karşılaşmışlardı, babasına büyük bir sevgi besliyorlardı. Normalde hiç kimseye zarar vermezlerdi.”

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilk çağrının gece 02.16’da 112’ye ulaştığını ve ambulansın 6 dakika içinde olay yerine geldiğini belirttiler.

Aksoy, babasının cenazesinden sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba Kalp Krizi Geçirdi, Oğlu Ambulansa Saldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin