1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba Katili Evlat: Kanlı Gece Osmangazi’de

Baba Katili Evlat: Kanlı Gece Osmangazi’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 2023 Aralık’ta Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde 640’ıncı Sokak’taki bir evde meydana geldi. Evde ailesiyle birlikte yaşayan bir birey olan A.B., annesi ve kız kardeşi uyuduktan sonra babası C.B. ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan bir tüfeği alan A.B., babasına ateş açtı. Karın bölgesinden yaralanan C.B. yere yığılınca, A.B. evden kaçtı. Silah sesini duyan diğer aile bireyleri, yaralı C.B.’yi bulup durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan C.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan emniyet ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı. Komşularının ifadelerine göre silah sesini duyduktan sonra kaçan A.B., bir süre sonra başka bir mahallede yürürken yakalanıp gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Savcılık soruşturmasının tamamlanmasının ardından A.B. hakkında, Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Üst soyu kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada A.B., olay günü alkollü olduğunu belirterek, babasıyla yaşadığı tartışmayı anlattı ve pişman olduğunu ifade etti.

Duruşmada annesi ve kız kardeşi de ifade verirken, olayın travmatik etkisini dile getirdiler. Mahkeme heyeti, şikayetçi olmayan kardeşinin tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba Katili Evlat: Kanlı Gece Osmangazi’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin