1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba, kızını gizlice izledi! Ankara’da cinsel istismar davası

Baba, kızını gizlice izledi! Ankara’da cinsel istismar davası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizem B., fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyordu. 2022 yılında, 2017’den itibaren 4 yıl boyunca babası tarafından cinsel istismara uğradığını annesi ve eniştesine anlattı. Annenin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan şüpheli hakkında, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde. Şüphelinin, kızını görüntülemek için banyoya yerleştirdiği gizli kameraya ait görüntüler delil olarak sunuldu. Gizem’i görüntüleyen kameranın bulunduğu yerdeki kadının yüzü görünmüyordu. Bir süre sonra şüphelinin kamerayı yerinden alırken kendi yüzünün de göründüğü tespit edildi.

Şüpheli suçlamaları kabul etmeyerek kızına sadece banyo yaparken yardım ettiğini iddia etti. Kamera yerleştirmesinin nedenini kızının yanlış davranışlarına duyduğu şüphe olarak açıkladı. İlk duruşmaya katılmayan şüpheli, zorla getirilmesine karar verilen sonraki duruşmada hazır bulundu. Mahkeme, tutuklanması talep edilen şüpheli hakkında kararını erteledi.

Ailenin avukatı Özge İrem Aksu, şüphelinin tutuklanmasını talep ettiklerini belirterek, “Görüntüler 2022 yılında ortaya çıktı. Kızımız o zamanlar 13-14 yaşındaydı ve bunu idrak edemiyor. Bilirkişi raporları, şüphelinin görüntüleri çektiğini ortaya koydu. Gizem, babasının kendisini çektiğini fark edince annesine anlattı. Aslında kamera görüntülerini siliyordu, ancak polisin incelemesi sonucunda silinen görüntüler geri getirildi. Yargılama devam ediyor ve biz tutuklanmasını talep ettik” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba, kızını gizlice izledi! Ankara’da cinsel istismar davası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin