1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba-Oğula Silahlı Saldırı: Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yoğun Bakımda!

Baba-Oğula Silahlı Saldırı: Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yoğun Bakımda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Haziran’da Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi’nde, tekstil atölyesi ve oto-galerisi işleten Emrah Görmez (35) ile oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, caddede yürürken yanlarına yaklaşan araçtan inen silahlı saldırganın saldırısına uğradı. Baba-oğul, silahtan çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Emrah Görmez Denizli Devlet Hastanesi’ne, Muhammet Hüseyin Görmez ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef Muhammet Hüseyin Görmez hayatını kaybetti, Emrah Görmez ise yoğun bakımda yer alıyor.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Melih K. olduğunu belirledi. Saldırganın yanında ise İzzet Duman olduğu tespit edildi. Melih K. hala aranırken, İzzet Duman polise teslim oldu ve tutuklandı. Duman ifadesinde, Melih K.’nin eşinin kendisini aldattığını söyleyerek saldırı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Olay sırasında Melih K. ile Emrah Görmez ara sokakta karşılaştı. İzzet Duman, Melih K.’nin silahını alıp havaya ateş ettiğini belirtirken, daha sonra silahın Emrah Görmez’e doğrultulduğunu anlattı. Muhammet Hüseyin Görmez’in araya girmesiyle olay daha da karmaşık hale geldi. Melih K., Muhammet Hüseyin Görmez’e ateş etti ve ardından Emrah Görmez’e saldırarak başına defalarca kez tabancanın kabzasıyla vurdu.

Bu trajik olay sonucunda Muhammet Hüseyin Görmez hayatını kaybetti ve Emrah Görmez ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. İzzet Duman ifadesinde tüm yaşananları detaylı bir şekilde anlattı ve suçunu kabul etti. Melih K. ise hala aranmaktadır. Cinayet Bürosu ekipleri olayı çözmek için detaylı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Bu acı olay, aniden gelişen bir husumet sonucunda başlayıp, bir trajediye dönüşmüştür. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için toplumda farkındalık oluşturulması ve insanların sorunlarına daha sağduyulu yaklaşması son derece önemlidir. Emrah Görmez ve ailesine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba-Oğula Silahlı Saldırı: Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yoğun Bakımda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin