1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Baba otomobiliyle kızı ölüme sürdü, taksirle tutuklandı!

Baba otomobiliyle kızı ölüme sürdü, taksirle tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11 Ekim tarihinde Bursa‘nın Nilüfer ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana gelen bir trafik kazasında 16 yaşındaki Zeynep Naz Sarıkaya ağır yaralandı. Genç kızın karşıya geçmeye çalıştığı sırada, 18 yaşındaki Efe Ş. isimli sürücü, ehliyetsiz bir şekilde babasının lüks otomobilini kullanarak Zeynep Naz Sarıkaya’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan genç kız, acil bir şekilde özel bir hastaneye kaldırıldı. Çarpışmanın şiddetiyle ağır yaralanan Zeynep Naz Sarıkaya’nın hayati tehlikesi bulunmaktaydı.

Olay yerinden kaçan ve daha sonra polise teslim olan sürücü Efe Ş., ‘Bilinçli taksirle hayati tehlikeye neden olacak şekilde yaralama’ suçundan tutuklandı. Kaza sonrası yapılan incelemelerde, Efe Ş.’nin ehliyetsiz olduğu ve aracı kullanma yetkisinin bulunmadığı ortaya çıktı. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı.

Zeynep Naz Sarıkaya’nın ailesi ve yakınları ise acılı haberi alır almaz büyük üzüntü yaşadı. Genç kız, yaşam mücadelesini sürdürürken, tüm sevenleri dualarını onun için yolladı. Ancak maalesef, genç kızın durumu daha da kötüleşti ve dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Olay, sarıya ve Ş. ailesi arasında büyük bir hüzne sebep oldu.

Kaza sonrasında sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışılan bu olay, ehliyetsiz sürücülerin trafiğe olan tehlikeli etkilerini bir kez daha gündeme getirdi. Toplumda bu tür sorumsuz davranışların sonuçları hakkında daha fazla farkındalık oluşturulması için çeşitli platformlarda çalışmalar yapılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için yasal düzenlemelerin daha sıkı hale getirilmesi gerektiği vurgulandı.

Trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Zeynep Naz Sarıkaya için ailesi ve sevenleri tarafından cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Olayın ardından yakın çevresi ve toplum genelinde derin bir üzüntü ve endişe hakimdi. Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması adına herkesin daha dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiği üzerinde duruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba otomobiliyle kızı ölüme sürdü, taksirle tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin