1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba Şikayetçi: Yanlış Serum Sonucu Kızını Kaybetti

Baba Şikayetçi: Yanlış Serum Sonucu Kızını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023-2024 eğitim-öğretim yılının son ders zili çaldı. Cuma günü il genelinde bütün öğrenciler karne heyecanı yaşarken, bir aile sevinç ile üzüntüyü aynı anda yaşadı. 25 gün önce, bahar nezlesi şikayeti ile 7 yaşındaki bir kızı Bursa Şehir Hastanesi’ne götüren aile, iddiaya göre doktorların hatalı müdahalesi sonucunda kızlarını kaybetti. Hastaneden cansız bedeni çıkan kızla aynı okulda eğitim gören kardeşi bugün karnesini aldı. Karne alma törenine baba ile anne de gitti.

Karne almasına mutlu olan aile, diğer çocuğunun karnesini alamadı. Baba, yanlış müdahale sonrası kızlarını kaybettiklerini belirterek adalet istedi. Babanın sözleriyle, çocuklarına yanlış ilaçlar verildiğini ve ölümünün araştırılmasını istediklerini dile getirdi. Ayrıca sağlık sektöründe yolsuzluk yapıldığını iddia etti.

Diğer bir aile üyesi ise, büyük kızlarının karne törenine geldiklerini ancak diğer kızlarının bu günü göremediğini belirtti. Kızlarının duygusal bir çocuk olduğunu ve babasını çok sevdiğini anlattı. Ailenin Yüsra’sız bayram geçirecek olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Her yıl babasına ne alacaklarını sorduğunu ve bu yıl bunu yapamayacak olmanın üzücü olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba Şikayetçi: Yanlış Serum Sonucu Kızını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin