1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba ve Kız Arasında Kanlı Kavga: Kızını Son Kez Görecek miydi?

Baba ve Kız Arasında Kanlı Kavga: Kızını Son Kez Görecek miydi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Porsuk Sokak’ta 3 Mayıs günü saat 14.00 sıralarında, Yunus Yılmaz, evli ve 1 çocuk annesi kızı Buse Erkin’in yanına gitti. Baba ve kızı arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Yılmaz ise kızını meyve bıçağıyla bıçakladı. Buse Erkin, yaralı halde bir pide fırınına sığındı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Buse Erkin, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, babası Yunus Yılmaz ise Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Yılmaz tedavisinin ardından taburcu edilip tutuklanırken, kızı Buse Erkin ise olaydan 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Tutuklanan baba Yılmaz’ın, toplam 38 suç kaydı olduğu öğrenildi. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı ve iddianame düzenlendi. Baba Yılmaz hakkında ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Yılmaz ile ölen Buse Erkin’in başka suçtan tutuklu kocası D.E. hazır bulundu.

Sanık Yunus Yılmaz savunma yaparken hayatını kaybeden Buse Erkin’in eşi D.E., sanığa tepki gösterdi. Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle salondan çıkarılan D.E., duruşmayı terk etti. Sanık Yılmaz’ın savunmasında, kızının kocası D.E.’yi kızı ile ‘uyuşturucu ticaretinden’ ihbar ettiklerini ve kızı ile bu yüzden tartıştıklarını belirtti. Yılmaz, olay sırasında kendisine saldıran kızını savuşturmaya çalışırken elimdeki bıçağı kullanmak zorunda kaldığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanık Yunus Yılmaz’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Dava sürecinin devam edeceği belirtildi ve Yılmaz’ın savunması, olayın iç yüzünü aydınlatacak önemli detayların ortaya çıkmasına sebep oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba ve Kız Arasında Kanlı Kavga: Kızını Son Kez Görecek miydi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin