1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Babası Tarafından Öldürülen Kız Arkadaşının Ölümüne Engel Olmamıştı, Arkadaşları Tekmeledi ve Bıçakladılar!

Babası Tarafından Öldürülen Kız Arkadaşının Ölümüne Engel Olmamıştı, Arkadaşları Tekmeledi ve Bıçakladılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, 26 Şubat’ta Anadolu Mahallesi’nde yaşanan olayda, Turhan Özdemir adlı bir kişi, kızı Dilan Özdemir ile uyuşturucu konusunda tartıştıktan sonra onu bıçaklayarak öldürdü. Bu trajik olaydan sadece 3 saat sonra, Dilan Özdemir’in erkek arkadaşı Selam Şenci, iddiaya göre Dilan’ın öldürülmesine engel olmadığı gerekçesiyle Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir iş yerinin otoparkında 2 kadın ve 5 kişi tarafından darp edilip bıçaklandı ve sonrasında yaşamını yitirdi.

Selam Şenci’nin öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklu bulunan Damla Aytekin, Yusuf Özçiftçi ve tutuksuz Deniz Sarı hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı, bu üç şüpheli hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası isteyerek Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. İddianamede, Selam Şenci’nin Dilan Özdemir’in öldürülmesine engel olacak bir eylemde bulunmadığı ve bıçaklandıktan sonra ambulans çağırmadığı belirtildi.

Olayda Damla Aytekin’in, Selam Şenci’yi darp ettiği ve üzerine çıktığı, Yusuf Özçiftçi’nin yumruk attığı, D.K. ve U.H.Ü.’nün ise tekme attığı ifade edildi. Daha sonra D.K. ile U.H.Ü.’nün Selam Şenci’yi bıçakladığı ve şüphelilerin yaralı haldeyken eylemlerine devam edip ambulans çağırmadan kaçtığı belirtildi. İddianamede, Damla Aytekin ve Yusuf Özçiftçi’nin ‘öldürme kastıyla’ hareket ettikleri vurgulandı, Deniz Sarı’nın ise gözcülük yaptığı belirtildi.

Ayrıca, olayla ilgili olarak 16 yaşındaki D.K. ve 17 yaşındaki U.H.Ü. hakkında da Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu D.K. cezaevindeki mektubunda pişmanlık belirterek, yaşananlardan dolayı tedavi görmeyi kabul ettiğini ve öldürdükleri kişinin mezarını ziyaret edeceğini belirtti. Aynı zamanda kapalı alanda tutulmanın psikolojisini kötü etkilediğini ifade ederek tahliyesini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Babası Tarafından Öldürülen Kız Arkadaşının Ölümüne Engel Olmamıştı, Arkadaşları Tekmeledi ve Bıçakladılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin