1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bağcılar’da Cami İmamına Okla Saldırı: Şüpheli Tutuklandı!

Bağcılar’da Cami İmamına Okla Saldırı: Şüpheli Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Bağcılar Merkez Mahallesi’nde bulunan Necati Camii’nde yaşanan olayda Muhammed Fatih G. (38) isimli bir şahıs, cami imamı Dursun Kuru (53) ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından camiden ayrılan Muhammed Fatih G., bir süre sonra elinde okla geri döndü ve cami imamı Kuru’yu sağ omzundan yaraladı. Çevredekilerin müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirildi ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı imam Dursun Kuru ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan Muhammed Fatih G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sırasında kullanılan yay da incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Gerekli işlemlerin ardından saldırgan, Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildi ve savcılıktaki ifadesinin ardından ‘Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe yapılan değerlendirme sonucu Muhammed Fatih G. tutuklandı.

Olayın detayları araştırılırken, Necati Camii’nin huzurunu bozan bu tür olayların bölge halkı üzerindeki etkisi merak konusu oldu. Camii yöneticileri ve mahalle sakinleri, böylesine üzücü bir olayın bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti. Aynı zamanda saldırganın motivasyonu ve psikolojik durumu da detaylı bir şekilde inceleniyor.

Halk arasında da büyük şaşkınlık ve endişe yaratan olayın ardından camii cemaati ve mahalle sakinleri, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine vurgu yaparak dayanışma içerisinde olacaklarını ifade etti. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği üzerinde duruldu. İmam Dursun Kuru’nun sağlık durumunun ise dikkatle takip edildiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Cami İmamına Okla Saldırı: Şüpheli Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin