1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli: Göz Yummayız, Sınırımıza Dayanacak!

Bahçeli: Göz Yummayız, Sınırımıza Dayanacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli, son konuşmasında şunları söyledi:

Olmaz denilen her şey olmaya başladı. İnsani krizler patlamaya devam ediyor. Kaotik dünyaya karşı milli ve manevi birlik ve beraberliğimizi korumak en önemli görevimizdir. İçeride sarsılmaya çalışılan birliğimize göz yumamayız. Kimse bizi birbirimize düşüremez. Türkiye’nin birlik ve dirliğine göz dikenlere karşı duracağız.

Küresel güçlerin Türkiye’yi bölmeye çalıştığına dikkat çeken Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Devşirilmiş politikacılara boyun eğmeyeceklerini belirtti. Türkiye’yi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacaklarını ifade etti.

ABD’nin ve İsrail’in bölgeye yönelik saldırılarına da değinen Bahçeli, bu saldırıların Türkiye’ye yönelik bir mesaj olduğunu belirtti. Türk ve İslam düşmanı güçlerin bölgede oyunlar çevirdiğini ve Türkiye’yi hedef aldığını ifade etti. Tahrik edici güçlere karşı uyanık olunması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı’nın MHP’yi suçlaması konusuna da değinen Bahçeli, mahkeme kapılarında MHP düşmanlarıyla hareket etmenin yüzsüzlük olduğunu belirtti. MHP’yi ve davasını savunmaktan geri durmayacaklarını vurguladı. Hiç kimseye boyun eğmeyeceklerini ifade etti.

Son olarak, halk ve medyanın MHP’yi hedef almasına karşı uyarıda bulunan Bahçeli, sorumsuzca davrananların dikkatli olması gerektiğini söyledi. MHP’yi sorgulamaya kalkışanların boşuna uğraşacağını, MHP’nin dik duruşundan taviz vermeyeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli: Göz Yummayız, Sınırımıza Dayanacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin