1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli: Siyasette Yumuşama ve Özel’e Göndermeler

Bahçeli: Siyasette Yumuşama ve Özel’e Göndermeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyet Gazetesi muhabiri tarafından yapılan bir röportajda, parti lideri Bahçeli’nin siyasette yumuşama ve uzlaşma mesajları verdiği belirtildi. Bahçeli, siyasette kutuplaşmanın yerine kucaklaşmanın önemli olduğunu vurguladı.

Özel bir konuya da değinen Bahçeli, Osman Kavala hakkında yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Gezi Parkı davasında hüküm alan Kavala’nın yeniden yargılanması ya da serbest bırakılması konusunda sürekli bir kamçılama olduğunu ifade etti. Ayrıca, Kavala hakkında Avrupa Parlamentosu’nu ziyaret ettiğinde alınan bir cevaptan bahsederek, saati sormak yerine terör örgütlerine destek verenleri sorgulamanın daha doğru olacağını belirtti.

Öte yandan, Sinan Ateş cinayetine de değinen Bahçeli, ülkücülerin hukukunu ve haysiyetini göz ardı eden kişilerin partiyi ve Ülkü Ocaklarını hedef aldığını ifade etti. İddianamenin kabul edilip yargılama sürecinin başlatılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, hukuki sürecin Ankara’da mı yoksa Pensilvanya’da mı sonuçlanacağını hep birlikte göreceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli: Siyasette Yumuşama ve Özel’e Göndermeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin