1. Haberler
  2. Ankara
  3. Bahçeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlarıyla Buluştu: İşte Detaylar!

Bahçeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlarıyla Buluştu: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her yıl düzenlediği gelenekselleşen Kızılcahamam’daki kamplarının bu yılki programını belirledi. Geçtiğimiz haftalarda milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen Bahçeli, bu hafta Ülkü Ocakları il başkanlarıyla bir araya gelecek.

Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek kamp programı 24-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak. Bu kampta Türk gençliğinin gelişimi ve çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişmesi konusunda Ülkü Ocakları il başkanlarına önemli bilgiler aktarılacak.

Program kapsamında Genel Başkan Bahçeli’nin yanı sıra çeşitli konularda uzman kişiler de konuşmalar yapacak. Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu’nun koordinasyonunda gerçekleşecek bu kampta Türk gençliğinin Türkiye gündemi, Türk dünyası ve uluslararası ilişkiler, teknoloji kullanımı ve toplumu ilgilendiren meseleler hakkında detaylı sunumlar yapılacak.

Bahçeli, Ülkü Ocakları il başkanlarına verilecek eğitimin önemine vurgu yaparak, gençlerin ülkenin geleceği için ne denli önemli olduklarını ve doğru yönlendirilmelerinin gerekliliğini belirtiyor. Kampta gençlere Türk milliyetçiliği ve vatan sevgisi gibi temel değerlerin yanı sıra liderlik vasıflarını geliştirme fırsatı da sunulacak.

Bu yılki kampta, Türk gençlerinin yeteneklerinin ortaya çıkarılması, donanımlı ve bilinçli bireyler olarak yetiştirilmeleri hedefleniyor. Ülkü Ocakları il başkanları, aldıkları eğitimlerle daha etkin bir şekilde toplumun hizmetinde olacaklarına inanıyorlar.

Sonuç olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde gerçekleştirilecek Ülkü Ocakları il başkanları kampı, Türk gençliğinin geleceğine ışık tutacak önemli bir adım olacak. Türk gençlerine milli ve manevi değerlerinin yanı sıra liderlik vasıflarının da kazandırılacağı bu kamp, gençlerin ülkenin daima ileriye taşınmasında önemli bir rol oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlarıyla Buluştu: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin