1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli: Ülkücülere ve Dem Partililere Sitem

Bahçeli: Ülkücülere ve Dem Partililere Sitem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş davasında çıkan karar ve Meclis açılışında DEM Partililerle tokalaşması üzerinden yapılan değerlendirmelere yönelik mesajlar veren Bahçeli, şunları söyledi:

ÜLKÜCÜLERE SİTEM: Sinan Ateş davası kararının birinci aşaması sonuçlanmıştır. Yargının kararına saygı duyarız. Ülkücü kimliği taşıyan bazı kişiler, mahkemede bulunmakla MHP’nin sorgulanmasına seyirci kalmaları üzücü bir durumdur. Kızılcahamam’daki şehitlerimizin anma törenine katılmayan insanların MHP’nin sorgulandığı mahkeme salonunda bulunmaları kendileri için bir ayıp olmuştur.

DEM’LİLER İLE TOKALAŞMA: TBMM açılışında Sayın Cumhurbaşkanı, dayanışma ve huzur çağrısı yapmıştır. Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak MHP Genel Başkanı olarak, Türk milletinin Cumhurbaşkanı olarak görevi üstlenmiş biri olarak bu çağrıya adım atmak önemlidir. Bu çağrıya MHP’nin adım atmaması durumunda diğerlerinden bir şeyler beklemek hakkı doğmaz.

‘Etraf ateş çemberi’: Meclis’in resepsiyonunda gördüğüm bu yaklaşımlardan memnun oldum, güleryüz hakimdi. Bu güleryüzü devam ettirmek önemlidir. MHP’yi siyasi kısır anlayışlar içine hapsederek tartışmalara katkı sağlayan Halk Partisi’ni ve onların televizyonunu kınıyorum. Türkiye’nin etrafında ateş çemberi var, bu konuda katkı sağlamamaları gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli: Ülkücülere ve Dem Partililere Sitem
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin