1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar: Terörist Başı DEM Grup Toplantısında Konuşsun

Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar: Terörist Başı DEM Grup Toplantısında Konuşsun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada çeşitli konulara değindi. Bahçeli, dava arkadaşlarını, misafirleri ve basın mensuplarını selamladıktan sonra Türkiye’nin tarihi ve milli mirasına sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu zorluklara cesur şekilde yaklaşılması gerektiğini belirterek, enflasyonla mücadelenin sürdüğünü ve ekonomi yönetimine güven duyulduğunu söyledi.

Bahçeli, yaşanan olayları dikkatlice değerlendirerek Türkiye’nin önünde duran sorunların çözülebileceğine inandığını ifade etti. Bebek ticareti yapan çete operasyonunun ardından bazı spekülasyonların yapıldığını belirterek, sağlık Bakanının istifasını gereksiz bulduğunu ve bu durumun siyasi bir malzeme haline getirilmemesi gerektiğini vurguladı. Bebek katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını ve adaletin sağlanmasını beklediğini ifade etti.

Çözüm sürecine ilişkin konuşan Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir çözüm sürecine değil, ortak aklı çalıştırmaya, dürüst adımlara ve Türkiye’nin birliğini güçlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Terörle mücadelenin önemine vurgu yaparak, terörist başının Türkiye’ye teslim olması ve terörü sonlandırması hâlinde Parlamento’da konuşabileceğini belirtti.

Devam eden terörle mücadelede toplumsal bir uzlaşma sağlanması gerektiğini ifade eden Bahçeli, terör örgütlerine boyun eğilmemesi ve demokratik reformlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Terörist başının Türkiye’de terörün sona erdiğini ilan etmesi ve ülkenin birlik beraberliğine katkı sağlaması durumunda TBMM’de konuşabileceğini belirtti. Son olarak, Türkiye’nin düşmanlara meydan okuyarak birlik ve beraberlik içinde güçleneceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar: Terörist Başı DEM Grup Toplantısında Konuşsun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin