1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli’den Çarpıcı Mesajlar: “Türkler ve Kürtler Birlikte Olmalı”

Bahçeli’den Çarpıcı Mesajlar: “Türkler ve Kürtler Birlikte Olmalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Türkler ile Kürtlerin birbirini sevmesi her iki taraf için hem dini hem de siyasi bir farzdır. Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa Türk değildir. Türkleri sevmeyen bir Kürt varsa Kürt değildir.” sözlerini hatırlatarak şunları söyledi:

Aziz şehitlerimizin hatırasına zarar gelmeden hareket ettik. Kimse milletseverlik ve vatanseverlik konusunda bizimle yarışmaya kalkmasın. Ayrıca, tarihi ve politik geçmişi olmayanların tartışmalara, siyasi gösterilere ve çekişmelere girmemesi önemlidir. Bunu yapmaya kalkanlar hayal kırıklığına uğrayacak ve başarısız olacaklardır.

İsrail’in İran’a yönelik hava saldırısı sadece taktiksel ve stratejik bir operasyondur. Bu saldırı, Davut Koridoru’nu aktive etmek isteyen kişilerin fırsat kolladığını göstermektedir. Bu saldırı, yolda olan ve vatanımıza zarar vermeyi amaçlayan planların bir parçasıdır.

TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısı, PKK/YPG/PYD’nin kimler tarafından kullanıldığını açıkça göstermektedir. PKK herkesin düşmanıdır. Cumhurbaşkanımızın BRICS toplantısına katılmasının ardından salı günü yapılan başarılı çıkışımıza karşı terör örgütlerinin verdiği kanlı mesajlara karşı duyarsız kalmayacağız. Teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz ve zaferle sonuçlandıracağız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılının ilk yıldönümünde, milli miraslarımıza sahip çıkılacak ve terörle mücadele devam edecektir. Hep birlikte terörsüz, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir Türkiye’ye ulaşacağız. Cumhurbaşkanımızın terörle mücadelesinde yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’den Çarpıcı Mesajlar: “Türkler ve Kürtler Birlikte Olmalı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin