1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bahçeli’den Netenyahu’ya Tepki: İsrail’in İşlediği Cinayetler Haddi Aştı!

Bahçeli’den Netenyahu’ya Tepki: İsrail’in İşlediği Cinayetler Haddi Aştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin yaptığı konuşmada öne çıkan başlıklar arasında İsrail’in Filistin’deki korkunç cinayetleri ve BM’nin demokratikleşmesi gibi konular yer aldı.

Bahçeli, İsrail’in insanlık dışı uygulamalarına değinerek Netanyahu yönetimini sert bir dille eleştirdi. İsrail’in azgın ve korkunç cinayetleri haddi aşmış durumda olduğunu belirtti. Küresel vicdanın Filistin halkının yanında olduğuna vurgu yapan Bahçeli, BM Güvenlik Konseyi’nin işleyişini eleştirirken daimi üye sayısının arttırılması ve veto yetkisinin sınırlandırılması gerektiğini ifade etti.

Soykırımın hiçbir gerekçe ile mazur görülemeyeceğini dile getiren Bahçeli, Gazze’de yaşanan insanlık dramına ve çocukların öldürülmesine sessiz kalanların bunun hesabını vereceğini belirtti. Türkiye’nin Filistin’e destek olduğunu vurgulayan Bahçeli, Gazze’yi savunmanın aynı zamanda Türkiye’nin kendi topraklarını savunmak anlamına geldiğini ifade etti.

Eurovision Şarkı Yarışması’na da değinen Bahçeli, yarışmanın ahlaki değerlerin çöküşünü gösterdiğini söyledi. Sanattan çok siyasi içerikli bir yarışmanın marjinalliğe ve yozlaşmaya yol açtığını belirten Bahçeli, çağdaşlık adı altında yaşanan bu durumu eleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni destekleyen Bahçeli, öğretmenlik meslek kanunu teklifine de tam destek vereceklerini belirtti. Ayrıca çiftçilerin sorunlarına da değinen Bahçeli, ÖTV ve KDV sorununa çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Çiftçileri komisyonculara ezdirmeyeceklerini ve onların arkasında olduklarını vurguladı.

Bahçeli’nin yaptığı konuşmada insan haklarına, demokrasiye ve ülkenin içinde bulunduğu sorunlara değinerek önemli mesajlar verdi. Türkiye’nin iç ve dış politikada kararlı duruşunu koruyacağını belirten Bahçeli, ülkenin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’den Netenyahu’ya Tepki: İsrail’in İşlediği Cinayetler Haddi Aştı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin