1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Bak, Gençlerle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Bakan Bak, Gençlerle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 81 il ile Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan seçilen toplam 166 temsilci gençle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bakan ve beraberindekiler Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Mozoleye çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Misak-ı Milli Kulesi’ne geçiş yapan Bakan, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Bakan, deftere şunları yazdı: “Sayın Atatürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle gençlerle birlikte buradayız. Milli Mücadele’nin başlangıcının üzerinden tam 105 yıl geçti. Bu meşale, Türk gençliğinin ruhunda aynı heyecan, umut ve inançla yanmaya devam ediyor. Gençlerimiz, vatanımızı aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalışırken biz de onlara destek olmaya devam edeceğiz.

Eğitim, bilim, sanat ve spor alanlarında dünya çapında başarılar elde eden gençlerimizle birlikte hareket ederek, geleceğe kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Bugün de Türkiye’nin en büyük gücü gençlik, onların da en büyük güç ve esin kaynağı köklerinden gelen inanç ve kararlılıktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Bakan, 81 il, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan gelen genç temsilcilerle sporcular ve Bakanlık personeli ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Bak, Gençlerle Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin