1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Ersoy Van’da Kültür ve Turizm Vizyonunu Anlattı

Bakan Ersoy Van’da Kültür ve Turizm Vizyonunu Anlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’a ziyaret gerçekleştiren Bakan, sabah saatlerinde Van Müzesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, ülkenin ve milletin eşsiz medeniyet ve kültür mirasının yaşatılması ve tanıtılmasının önemine vurgu yaptı. Van’ın tarihi önemine değinen Bakan, kültür ve turizm alanında atılan adımların Van’ı üst düzey bir destinasyon haline getirmek için önemli olduğunu belirtti.

Bakan Ersoy, turizmin 81 ile yayılması projeleri arasında Van’ın önemli bir merkez olduğunu ve Van Turizm Master Planı’nın bu hedefe ulaşmak için çok önemli olduğunu söyledi. Turizmin sürdürülebilirliği için etkili yönetim, güçlü altyapı, çekici ürünler ve etkili tanıtımın gerekliliğine dikkat çekti.

Türkiye’nin turizmde öncü bir ülke olduğunu vurgulayan Bakan Ersoy, kültürel mirasın ve sanatsal üretimin toplumsal hayat için önemini ve turizmdeki katkısını belirtti. Ülkedeki kültür ve sanat etkinliklerinin sürekli bir şekilde geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan, milletin destek ve işbirliğiyle bu alanda başarılı adımlar atacaklarını ifade etti.

Bakan Ersoy, konuşmasının ardından müze içinde düzenlenen etkinliklere katılarak inceledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Ersoy Van’da Kültür ve Turizm Vizyonunu Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin