1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bakan Fidan Manisa’da Toplantılara Katıldı, Vatandaşlarla Buluştu ve Ayrıldı

Bakan Fidan Manisa’da Toplantılara Katıldı, Vatandaşlarla Buluştu ve Ayrıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Şehri, Türkiye’nin Dış Politikası ve Küresel Dinamikler Konulu Söyleşiye Ev Sahipliği Yaptı

Manisa şehrinde gerçekleşen ilk programında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yerine vekaleten görev yapacak olan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı İsmail Çataklı’nın Valiliği ziyaret etti. Bu ziyarete, Vali Hüseyin Aksoy ve diğer protokol üyeleri de katıldı. Bakan Çataklı, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra, Vali Aksoy’dan kent hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Yunusemre ilçesindeki bir otelde düzenlenen “Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları” adlı toplantıya katılan Bakan Çataklı, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ali Boğa, AK Parti Manisa milletvekilleri Emine Gömüç, Can Göçer, AK Parti Manisa İl Başkanı Zekeriyya Aşkın Özbek ve diğer partililerle bir araya geldi. Program basına kapalı olarak gerçekleştirilmiştir.

Saruhanlı ilçesine sonraki ziyaretinde, Bakan Çataklı’nın karşılanması için Saruhanlı Belediye Başkanı Mehmet Yüksel ve ilçe protokolü hazır bulundu. Belediye ziyaretinin ardından, Bakan Çataklı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Sohbet sırasında Bakan Çataklı, vatandaşlara dualarını eksik etmemelerini tavsiye etti. Bir vatandaşın, “Çok çalışılacağız Sayın Bakanım, her zaman arkanızdayız” demesi üzerine Bakan Çataklı, “Size ihtiyacımız var, siz olmazsanız biz bu kadar savaşın içine giremeyiz, biliyorsunuz yedi düvelle savaşıyoruz. Allah razı olsun, sizlerin desteği ve duasıyla.” şeklinde yanıtladı.

Manisa’daki son programında, Bakan Çataklı Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 100. Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Türkiye’nin Dış Politikası ve Küresel Dinamikler” konulu bir söyleşiye katıldı. Basına kapalı bir şekilde gerçekleşen bu programın ardından, Bakan Çataklı şehri terk etti. Manisa programı, Türkiye’nin dış politikası ve küresel dinamikler üzerine yapılacak önemli konuşmalarla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Fidan Manisa’da Toplantılara Katıldı, Vatandaşlarla Buluştu ve Ayrıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin