1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Göktaş Şırnak’ta Cudi’nin Yıldız Kızlarıyla Buluştu

Bakan Göktaş Şırnak’ta Cudi’nin Yıldız Kızlarıyla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından Şırnak Belediyesi Dengbej Evi’nde Cudi’nin yıldız kızları ile yapılan söyleşiye katıldı.

Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli ziyaretler için Şırnak’a geldi ve burada Şırnak Belediyesi Dengbej Evi’nde spor grubu Cudi’nin yıldız kızları ile buluştu. Öğrencilerin taleplerini dinlediği söyleşi sırasında Bakan Göktaş, gençlerin azimli ve başarılı olduklarını vurgulayarak, inanmanın başarının anahtarı olduğunu söyledi. Ayrıca gençlerin ailelerinin, mahallelerinin, şehirlerinin ve ülkelerinin gurur kaynağı olduklarını belirtti.

Başarının isim sahibi olmakla değil, mücadele etmekle ilgili olduğunu dile getiren Bakan Göktaş, devletin spor okulu ve destekleri sayesinde birçok başarılı genç yetiştirdiğini söyledi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuklara destek verdiklerini belirten Göktaş, ülkenin başarısının kadınlar ve kız çocukları ile mümkün olduğunu ifade etti. Şırnak Valiliği aracılığıyla spor kulüplerine malzeme desteği sağlanacağını vurgulayan Bakan Göktaş, gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri ve hayallerine ulaşmaları için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

Söyleşinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak’tan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Göktaş Şırnak’ta Cudi’nin Yıldız Kızlarıyla Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin