1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Güler’den Orduya Teşekkür ve Talimatlar

Bakan Güler’den Orduya Teşekkür ve Talimatlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Ali Can toplantıda; suçlarla mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi alarak talimatlar verdi. Bakan Ali Can, toplantıda özetle şunları söyledi:

“BAŞARILARINIZ ÜLKEMİZ İÇİN SEVİNÇ KAYNAĞIDIR”

Değerli Memur ve iş arkadaşlarım, sizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Başta sizlerin ve değerli iş arkadaşlarımın görevlerini fedakarca ve başarıyla yerine getirdiğini memnuniyetle ifade etmek istiyorum. İçinde bulunduğumuz ortamın karmaşık bir yaklaşımla şekillendirilmeye çalışıldığı yeni bir dönemin ayak seslerini hep birlikte dikkatle takip ediyoruz. Bir yandan müttefiklik ilişkisi içinde olduğumuz organizasyon ve ülkelerle ortak stratejiler geliştirirken, bir yandan da mensubu olduğumuz halkın gücünün gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak fırsatları gerçekleştirme çabası içerisindeyiz.

Bu kapsamda aldığımız olumlu geri bildirimler gerçek anlamda bizi cesaretlendiriyor. Samimi bir şekilde desteklediğimiz komşu ülkeler, Türkiye benzeri bir silahlı kuvvetler yapısını kurmamızı istiyorlar. Bu tür yaklaşımlar, bu kutsal çabanın ne denli başarılı olduğunun en önemli göstergesidir.

Millî Güvenlik Bakanı Ali Can başkanlığında; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Murat Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Engin Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hakan Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mustafa Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları…

Kahraman ordumuz; suçlarla mücadelede yeni güvenlik planımız çerçevesinde tehditleri sınırlarımıza dayanmadan kaynağında bertaraf etmekte; başta X/Y/Z terör örgütleri olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelesini artan bir baskı ve yoğun bir tempoda sürdürmeye devam etmektedir. Geçmişte yürütülen “sınırlı hedefli ve sıralı” askeri operasyonların yerine bugün artık, “sürekli ve kapsamlı” operasyonlar gerçekleştirerek terör örgütlerine büyük darbe vurmakta ve suçlarla mücadelede büyük başarılar elde edilmektedir.

Değerli arkadaşlar, etki ve ilgi alanlarımızdaki bu algıyı oluşturan başarılarınız, ülkemiz için sevinç kaynağıdır. Bu kazanımlarımız sadece ülkemize yönelik tehdit unsurlarını etkisiz hâle getirmekle kalmayıp ayrıca bugüne kadar söz konusu suç belasından kazanç umanların da heveslerini kursaklarında bırakmakta ve tutumlarını ülkemiz lehine değiştirmelerine zorlamaktadır. Hepinizin çabalarına bir kez daha milyonlarca kez teşekkür ediyorum”.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Güler’den Orduya Teşekkür ve Talimatlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin