1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Kurum Malatya’yı Güçlendirmeye Geliyor

Bakan Kurum Malatya’yı Güçlendirmeye Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Bugün Can Malatya’ya geldik. Burada sıcak ve samimi Malatyalılarla bir araya geldik. Malatya’nın bir evladı olarak derdiyle dertleniyor, sevinciyle seviniyoruz. Asrın felaketiyle açılan yaraları iyileştireceğimizi ve Malatya’yı daha güzel günlere taşıyacağımızı söz veriyoruz.

Bugün Can Malatya’ya geldik. Sıcak ve samimi Malatyalılarla bir araya geldik. Biz Malatya’nın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen insanlarıyız. Bu nedenle söz veriyoruz. Asrın felaketinden kaynaklanan yaraları iyileştireceğiz ve Malatya’yı daha iyi bir yere getireceğiz.

Sahaya iniyoruz

Bakan, diğer bir paylaşımında şunları söyledi: Malatya’ya adım attığımız ilk an Büyükşehir Belediye Başkanı, vali, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve diğer yetkililerle bir araya geldik. Şehrin geleceğiyle ilgili istişareler yaptık.

Sabah saatlerinde sahaya iniyoruz. Projeleri ve yeni yaşam alanlarını yerinde inceleyeceğiz, afetzede kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Hep birlikte Malatya’nın güçlenmesi için çalışacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Kurum Malatya’yı Güçlendirmeye Geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin