1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bakan Kurum’dan Rize’ye Muhteşem Yatırımlar: “Rize’mizi Yarınlara Taşımanın Mutluluğu!”

Bakan Kurum’dan Rize’ye Muhteşem Yatırımlar: “Rize’mizi Yarınlara Taşımanın Mutluluğu!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Kurum, Valilik tören alanında düzenlenen “Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni”nde konuşarak, Rize’de gerçekleştirilen projelerle gurur duyduklarını belirtti. Rize’ye kazandırılan yeni otopark, termal ve apart oteller, seyir terası ve çevre düzenlemelerinin Ayder’i güzelleştirdiğini ifade eden Kurum, sel afeti sonrası inşa edilen yeni konutlara kavuşan vatandaşların heyecanına ortak olduklarını söyledi. Bu eserlerin Rize, ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yılda Rize’ye birçok eserin kazandırıldığını vurgulayan Kurum, hizmetlerin merkezine milletin mutluluğunu ve refahını koyduklarını dile getirdi. Rize’de 2021 Kurban Bayramı’nda yaşanan sel felaketini hatırlatan Kurum, selin vurduğu bölgelerde yapılan çalışmaları anlattı. Selin yıkıcı etkisinin ardından gece gündüz demeden çalışarak Rizelilere destek olduklarını ve yeni konutları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sel felaketinde Rizelilerin sergilediği tevekkül ve asaletten bahseden Kurum, Rize’de yapılan yatırımlardan da bahsetti. Çarşı Meydan Projesi, dönüşüm konutları ve millet bahçeleri gibi projelerin Rize’ye değer kattığını belirten Kurum, Ayder’in koruma altına alındığını ve yeni projelerin hazırlandığını dile getirdi. Rize’ye yakışacak muhteşem bir cami projesinin başlatıldığını ve sahile uygun bir cami ile sosyal alanların yapılacağını söyledi.

Şehirlerin güçlendiğinde mutsuz olanları da bildiklerini ifade eden Kurum, yerel seçimlerden sonra sözünden dönenlere cevaplarını eserlerle vereceklerini belirtti. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanı’nın yanında olduklarını vurgulayan Kurum, Türkiye’nin önünde hiçbir gücün duramayacağını söyledi. Safların sıkılaştırılacağını ve Türkiye Yüzyılı için omuz omuza çalışacaklarını ifade etti. Kurum, konuşmasını, Rize’ye kazandırılan yeni eserlerin hayırlı olmasını temenni ederek noktaladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Kurum’dan Rize’ye Muhteşem Yatırımlar: “Rize’mizi Yarınlara Taşımanın Mutluluğu!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin