1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Memişoğlu Yozgat’ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Bakan Memişoğlu Yozgat’ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Memişoğlu, Yozgat Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Memişoğlu, sağlık hizmetlerini değerlendirmek ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Yozgat’a geldiğini belirtti. Memişoğlu, Yozgat’ta hizmete açılan şehir hastanesinin Türkiye’deki sağlık hizmetlerine önemli bir katkı sağladığını ifade etti. Üniversite hastanesi ve şehir hastanesi gibi sağlık kurumlarıyla birlikte Yozgat’ta sağlık hizmetlerinin değerlendirildiğini aktaran Bakan Memişoğlu, Türkiye’nin sağlık alanında önemli ilerlemeler kaydettiğini vurguladı.

Bakan Memişoğlu, Türkiye’nin sağlık hizmetlerindeki gelişmelere değinerek Yozgat’ın bu alanda önemli bir konuma geldiğini gözlemlediğini ve bu durumdan memnuniyet duyduğunu belirtti. Son 15-20 yılda devlet yatırımlarının Yozgat’a olumlu yönde yansıdığını ve şehrin büyük bir gelişim içinde olduğunu dile getiren Memişoğlu, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Türkiye’nin daha iyi bir konuma gelmesi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan Bakan Memişoğlu, Yozgat’ın bu başarının bir örneği olduğunu ifade etti.

Bakan Memişoğlu, ziyaretlerine devam ederek Yozgat Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Yozgat Adalet Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen İl Sağlık Yöneticileri Değerlendirme toplantısına katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Memişoğlu Yozgat’ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin