1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Tekin: Özel Okul Öğretmenlerine Maaş Desteği Yakında!

Bakan Tekin: Özel Okul Öğretmenlerine Maaş Desteği Yakında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Bey, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun özel sektördede çalışan öğretmenler için asgari ücret uygulanıp uygulanmayacağını sorması üzerine Bey, “Özel eğitim kurumlarıyla bu konu hakkında görüşmeler yapıyoruz. Meslektaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çözümler üretme çabası içindeyiz” dedi.

Başka bir basın mensubu, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” başlıklı yeni müfredatın onaylanmasının ardından eğitim sendikaları tarafından yapılan eleştirilere değinerek, Bakan Bey’e bu konudaki düşüncesini sordu. Bey ise, “Eleştiri yaparken doğru bilgiye dayanmalarını tavsiye ediyorum” şeklinde cevap verdi.

Okulların tatil olmasının ardından yaz mevsimi için öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulunan Bakan Bey, şunları söyledi: “Çocuklarımızın yaz aylarını tatil yaparak geçirmelerini istiyorum. Sadece okul ve derslerle sınırlı kalmayarak, kitap okuyarak, sosyal ve sanatsal aktivitelere katılarak ve ülkemizin güzelliklerini keşfederek güzel bir tatil geçirmelerini arzuluyorum. Velilerden de çocuklarını bu şekilde yönlendirmelerini tavsiye ediyorum. Bu da eğitimin bir parçasıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Tekin: Özel Okul Öğretmenlerine Maaş Desteği Yakında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin