1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Yaşar Güler’den Sert Açıklamalar!

Bakan Yaşar Güler’den Sert Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millî Savunma Bakanı’nın başkanlığında gerçekleştirilen video telekonferans toplantısına Deniz Kuvvetleri Komutanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı ve Bakan Yardımcıları katıldı. Toplantıda terörle mücadele operasyonları hakkında bilgi alındı ve Bakan, yapılacak çalışmalar için talimatlar verdi. Terör koridorlarına izin verilmeyeceği vurgulandı.

Bakan, terörle mücadelede elde edilen başarıları ve sınırdaki güvenliği koruma çabalarını takdirle karşıladığını belirtti. Suriye’de terör örgütleri arasında gerçekleştirilen sözde yerel seçimlerin uluslararası kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu ifade etti. Türkiye’nin bakış açısına dayalı çözümlere vurgu yapıldı.

Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğini vurguladı. Terör örgütünün iç ve dış katılımlarının azaldığına dikkat çekilerek, örgütün zor durumda olduğu belirtildi. Örgütün Türk adaletine teslim olması gerektiği vurgulandı.

EFES-2024 tatbikatına rekor sayıda ülkenin katıldığı belirtildi. Tatbikatın, günümüz güvenlik ortamına uygun şekilde gerçekleştirildiği ve çok boyutlu senaryoları içerdiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı’nın barış istiyorsan hazır ol cenge düsturuyla askeri kabiliyetlerin güçlendirileceği belirtildi.

Tatbikata katkı sağlayan herkese teşekkür edildi ve başarılar dileyen Bakan, personel atamalarının hayırlı olmasını temenni etti. Yapılan başarılı çalışmalar için personeli tebrik ederek, Kurban Bayramı’nı da kutladı ve görevlerinde başarılar temenni etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yaşar Güler’den Sert Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin