1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Yumaklı, Bilecik’te Limon Fiyatlarını Değerlendirdi

Bakan Yumaklı, Bilecik’te Limon Fiyatlarını Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Bülent Yıldırım, Bilecik’e çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldi. Bakan Yıldırım, Bilecik Valiliği’ne gelişinde Vali Mehmet Akgün tarafından karşılandı. Valilik bahçesine hatıra fidanı diken Bakan Yıldırım, daha sonra Vali Akgün’ü makamında ziyaret etti. Ardından Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne geçen Bakan Yıldırım, yöresel ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.

Bakan Yıldırım, tarım sektörü temsilcileriyle İl Genel Meclis salonunda bir araya geldi. Limon fiyatlarındaki artışın stoklarla ilgili olmadığını belirten Bakan Yıldırım, ülkede limon ihtiyacının karşılanabileceğini vurguladı. Orman yangınlarıyla mücadelede Türkiye’nin dünyada örnek alınan bir ülke olduğunu belirten Bakan Yıldırım, eksiklikleri olmadığını ifade etti. Dezenformasyon içerikli bilgi kirliliğine dikkat çeken Bakan Yıldırım, Türkiye’nin orman yangınlarıyla etkili bir şekilde mücadele ettiğini söyledi.

Bakan Yıldırım, toplantının ardından Pelitözü Göleti’nde düzenlenen ‘Bilecik Gölpark Fest’ etkinliğine katıldı. Gölete 200 adet sazan balığı salımı yapan Bakan Yıldırım, etkinlik kapsamında vatandaşlarla da bir araya geldi. Bu etkinliklerle Bakan Yıldırım, Bilecik ziyaretini tamamlamış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yumaklı, Bilecik’te Limon Fiyatlarını Değerlendirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin