1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakanlar Pazarda Şoke Edici Fiyatlarla Karşılaştı!

Bakanlar Pazarda Şoke Edici Fiyatlarla Karşılaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kabinenin 17 bakanı, AKP’ye destek için son ataklarını gerçekleştirdi. Bakanlar, çarşı-pazar gezip esnafı ziyaret ederek hayat pahalılığını yerinde gözlemledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve diğer AKP temsilcileri ile Artuklu ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Bir tatlıcı dükkanında fiyatları öğrenen Koca, fıstıklı katmerin 375, peynirli katmerin 300, cevizli katmerin ise 200 lira olduğunu gördü.

Fahrettin Koca, pahalılığı sadece Mardin’de değil İstanbul’da da gözlemledi. Bayrampaşa, Sancaktepe ve Zeytinburnu’nda kuyumcu ve berber dükkanlarını ziyaret eden Koca, yüksek altın fiyatlarıyla karşılaştı. Ayrıca balıkçıda mezgitin kilosunun 150 TL olduğunu öğrendi. Koca, limon fiyatlarının da arttığını fark etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta pazarı gezerek muzun 35 TL, salatalığın 25 TL ve pırasanın 20 TL olduğunu gördü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, Afyon’da telefon mağazasında en düşük internet paketinin 150 lira olduğunu öğrendi. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın ziyaret ettiği dükkanda kaşarlı dürümün 85 lira olduğu ortaya çıktı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakırköy’de bir kuaförde fönün 85 TL, kırık fönün 100 TL ve dip boyanın 300 lira olduğunu fark etti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise Rize’de somon balığının kilosunun 125 lira olduğunu gördü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükçekmece’de açmanın tanesinin 12.5 lira olduğunu öğrendi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adana’da kırtasiyede yüksek fiyatlarla karşılaştı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise Erzurum’da ‘Veresiye satış yoktur’ yazısını gördü. Erzurum’daki kasapların ödemeleri alamadığı için artık veresiye satışları yapamadığı belirtiliyor. Son zamanlarda et fiyatlarındaki artışlarla birlikte birçok ilde kırmızı etin kilo fiyatının 500 lirayı aştığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakanlar Pazarda Şoke Edici Fiyatlarla Karşılaştı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin