1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Yeni Logo İddialarına Sert Yanıt!

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Yeni Logo İddialarına Sert Yanıt!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yeni belediye logosu için yapılan harcamalar hakkındaki iddialara cevap verdi. Akın, yaptığı açıklamada, “Yeni logo için herhangi bir ücret ödendiği iddiası tamamen asılsızdır. Bu yalan ve iftiralar bizi asla yıpratamayacak, tam aksine Balıkesir’imiz için çalışma şevkimizi güçlendirecektir. Bu iddiaları atanlar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır” dedi.

Başkan Akın, sosyal medyada gündeme gelen bu konuya vatandaş ziyaretleri sırasında bir gencin sorusu üzerine yanıt verdi. Yeni logo için ücret ödendiği iddialarının asılsız olduğunu belirten Akın, konunun yargıya taşınacağını belirtti. Akın, “Yeni logonun kullanılmaya başlandığı dönemde açıklanmış ve resmi internet sitesinde de paylaşılmıştır. Hiçbir evrakta ya da tabelada logo için değişiklik yapılmamıştır. Logo değişimi stoklar tükendikçe gerçekleştirilmektedir” şeklinde konuştu.

Başkan Akın, Balıkesir’deki eski dönemi hatırlatarak, “Eski alışkanlıklar sona erdi, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı hâkim. Milletin parasını savuran zihniyete Balıkesir halkı gereken cevabı verdi. Bu yalan ve iftiralar bizi yıpratamaz, aksine çalışma azmimizi arttırır. Hukuki süreç başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Yeni Logo İddialarına Sert Yanıt!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin