1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Balıkesir’de Restoran Kuryesine Cinayet İddiası: Son Görüntüler Ortaya Çıktı!

Balıkesir’de Restoran Kuryesine Cinayet İddiası: Son Görüntüler Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de bir restoranda kurye olarak çalışan Ata Emre Akman, 11 Mayıs akşamı 17 yaşındaki E.Ö. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. E.Ö. olay yerinden kaçarken, polis operasyonla yakalandı. Olayın ardından gözaltına alınan E.Ö.’nün babası Orhan Ö. de tutuklandı. E.Ö. için ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme suçu’ndan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Ayrıca Orhan Ö. için de iddianame hazırlandı ve ‘azmettirme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Olaya dair ilk detaylar, yakınlardaki bir okulun güvenlik kamerası görüntülerinde ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında, Ata Emre Akman’ın bıçaklanarak motosikletinin üzerine düştüğü anlar yer aldı. Ayrıca, cinayetten önce ailesiyle bir tatilde olduğu görüntüler de ele geçirildi. Gitar çalıp şarkı söyleyerek keyifli anlar geçiren Ata Emre Akman’ın son görüntüleri, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

İddianameye göre, E.Ö.’nün babası Orhan Ö.’nün cezaevinden izinli çıktıktan sonra eski eşi Sultan Durmaz’ı tehdit ettiği belirtildi. Orhan Ö., oğluna Durmaz’ı öldür talimatı verdi. E.Ö. ise olaydan önce Durmaz’ı arayarak babasının talimatıyla öldüreceğini söyledi. Tanıklar da bu durumu doğruladı ve Orhan Ö.’nün ‘azmettirici’ olduğunu belirtti.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, E.Ö. ve Orhan Ö. hakkında hazırladığı iddianameleri mahkemeye sundu. E.Ö. için 18-24 yıl arasında hapis cezası talep edilirken, Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Olayın detayları, tanık ifadeleri ve güvenlik kamerası görüntüleriyle birleşerek, adaletin peşini bırakmayacağını gösterdi. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi, bu vahim cinayetle ilgili kararını en adil şekilde verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Restoran Kuryesine Cinayet İddiası: Son Görüntüler Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin