1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Balıkesir’de Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de Çakırca Mahallesi’nden Dereköy Mahallesi’nde düzenlenen bir mevlid törenine katılmak üzere yola çıkan Mehmet Meten (82) yönetimindeki 10 TD 986 plakalı otomobil, Bozbayır mevkisinde virajı alamayarak kanala uçtu. Kazada, araçta bulunan Mehmet Meten’in kız kardeşi Ummuhan Balcan olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Neriman Meten ise ağır yaralı olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Meten ise kazada ağır yaralanarak aynı hastanede tedavi altına alındı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaşamını yitiren Ummuhan Balcan ve Neriman Meten’in yakınları acı haberle yasa boğulurken, Mehmet Meten’in durumu ise ciddiyetini korudu. 82 yaşındaki sürücünün virajı alamayarak kaza yapması sonucu hayatını bir günde iki sevdiklerini kaybetmesi ise ayrı bir üzüntü yarattı. Kaza yerine giden ekipler, araçtaki hasarın yanı sıra çevreye de zarar veren kazanın detaylarını incelemeye aldılar.

Kazanın meydana geldiği Bozbayır mevkisi, sürücülerin dikkat etmesi gereken bir nokta olarak tekrar gündeme geldi. Virajlı yolların risklerine karşı sürücülerin daha dikkatli ve kontrollü olmaları gerektiği vurgulandı. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, başka benzer acı olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

Mevlid törenine katılmak üzere yola çıkan ailenin şimdi acı bir şekilde törene katılamayacak olmaları, yakın çevrelerini derinden üzdü. Mehmet Meten’in de yaşadığı travmanın etkisiyle hastanede tedavi altına alınması, olayın yarattığı derin etkiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın detaylarıyla ilgili yapılacak olan incelemeler ise aileye ve yakın çevresine yaşanan acının derinliğini bir kez daha yaşatacak olsa da, kazadan ders çıkarılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için gereken adımların atılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin