1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Balkondan Düşen Kadın, Ağır Yaralandı: Eşinin Alkolle Kavgası Hayatını Tehlikeye Soktu!

Balkondan Düşen Kadın, Ağır Yaralandı: Eşinin Alkolle Kavgası Hayatını Tehlikeye Soktu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Bursa‘nın Yıldırım ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Garaj Sokak’taki 6 katlı bir binada meydana geldi. Binanın en üst katındaki dairede oturan C.A., eşiyle telefonda yaşadığı bir tartışmanın ardından balkondan düşerek ağır yaralandı. Kadın, düşüşü sonucu binanın girişindeki bir manavın brandasına düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, kadının bulunduğu branda üzerinde ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ekipleri kadını sedyeyle aşağı indirerek ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. C.A.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve Bursa Şehir Hastanesi’ne sevki gerçekleştirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve C.A.’nın eşi O.A.’nın ifadesine başvurdu. O.A., alkol aldığını belirterek telefonda karısıyla bir anlık kavga ettiklerini ve ardından telefonu kapattıklarını ifade etti. Evli çiftin 10 ay önce evlendikleri ve sık sık tartıştıkları biliniyor. Dün akşam yaşanan olayda, eşinin telefonda tartıştıktan sonra kendisini 20 metrelik bir boşluğa bıraktığı öne sürüldü.

Polis, olayın detaylarını araştırmaya devam ederken, çevrede bulunan güvenlik kameraları ve tanıkların ifadeleri de olayın aydınlatılmasında yardımcı olacak. Kadının düşüşüyle ilgili kesin bir sonuca varabilmek için titiz bir inceleme yapılıyor ve olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu konusunda net bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kadının sağlık durumunun ciddi olmasının yanı sıra, yaşanan olayın ilişkilerdeki sorunları da ortaya koyması, olayın üzerindeki soru işaretlerini arttırmaktadır. Polis ekiplerinin detaylı notlar tutarak soruşturmayı sürdürmesi ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması önem taşımaktadır. Olayın ardından çiftin ilişkisi ve yaşananlar, çevredeki insanlar üzerinde bir tedirginlik yaratmış durumda ve toplumda da yankı uyandırmış bulunmaktadır. Bu nedenle olayın aydınlatılması ve gereken adımların atılması büyük bir önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balkondan Düşen Kadın, Ağır Yaralandı: Eşinin Alkolle Kavgası Hayatını Tehlikeye Soktu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin