1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bandırma’da Trafik Kazası: Yaralılar Kurtarıldı, Şans Eseri Hayati Tehlikeleri Bulunmuyor

Bandırma’da Trafik Kazası: Yaralılar Kurtarıldı, Şans Eseri Hayati Tehlikeleri Bulunmuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, Bigem S.(55) isimli sürücü ile Kenan Ö.(37) isimli sürücü çarpıştı. Bigem S., Karacabey istikametinden Bandırma istikametine seyrederken, Çavuşköy kavşağından dönmek isterken Kenan Ö. tarafından çarpıştı. Kazada her iki araç da yol kenarına savruldu ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, 34 ECR 085 plakalı aracın sürücüsü Bigem S. ve yanında bulunan Meltem S., 17 SN 440 plakalı aracın sürücüsü Kenan Ö. ve araçta bulunan Gonca A., Gülper Ö., Muhammet Kayra Ö., Simge Ö., Umay A., Mete Yaşar A., Ecrin Ö., Sena Ö. ve Mehmet Ö. çeşitli yerlerinden yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta sıkışan yaralılar kurtarılarak Karacabey ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, trafik ekipleri kazaya neden olan araçları çekici yardımıyla kaldırarak yolu trafiğe açtılar. Kaza sonrasında başka kazaların yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alındı ve soruşturma devam ediyor.

Bu yerel haberlerde Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup, herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Bursa haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı ilgili ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bandırma’da Trafik Kazası: Yaralılar Kurtarıldı, Şans Eseri Hayati Tehlikeleri Bulunmuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin