1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Banka Çalışanı Kılığına Girip Vatandaşları Dolandıran Şüpheliler Yakalandı!

Banka Çalışanı Kılığına Girip Vatandaşları Dolandıran Şüpheliler Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, telefonla aradıkları vatandaşlara kendilerini banka çalışanı olarak tanıtarak, hesap bilgilerini ele geçirip dolandırıcılık yapan bir örgütü takibe aldı. Polis ekipleri, Mustafa Ç. (36), Tolga Ç. (20) ve Kemal Ç.’yi (36) gözaltına aldı. Şüphelilerin daha önceden çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu belirlendi. Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyonda, İstanbul, Çanakkale, Antalya ve Diyarbakır illerinde benzer yöntemler kullanarak 4 kişiyi dolandırdıkları tespit edilen şüphelilerin emniyette verdikleri ifadelerde suçlamaları reddetmelerine rağmen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyon sonucunda, dolandırıcılık olaylarının bir suç örgütü tarafından organize edildiği ortaya çıktı. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu ele geçirilen deliller ile şüphelilerin suçlarını kabullenmelerine rağmen, suç örgütüne bağlı oldukları belirlendi. İstanbul, Çanakkale, Antalya ve Diyarbakır illerinde benzer yöntemlerle gerçekleştirdikleri dolandırıcılık olaylarında toplamda 4 kişiyi mağdur ettikleri belirlendi.

Polis ekipleri, suç örgütünün faaliyetlerini takibe alarak, Mustafa Ç., Tolga Ç. ve Kemal Ç. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusunda, daha önceden çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. Emniyette verdikleri ifadelerde suçlamaları reddeden şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelilerin, dolandırıcılık olaylarını organize eden suç örgütü içinde yer aldıkları belirlendi.

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucunda, şüphelilerin İstanbul, Çanakkale, Antalya ve Diyarbakır illerinde benzer yöntemler ile 4 kişiyi dolandırdıkları tespit edildi. Polis ekipleri, suç örgütünün faaliyetlerini deşifre ederek Mustafa Ç., Tolga Ç. ve Kemal Ç. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusunda, suçlarını reddetseler de, deliller suçlarını kanıtladı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suç örgütünün dolandırıcılık olaylarını organize ettiği belirlenirken, operasyonun devam edip diğer suçluların da yakalanacağı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banka Çalışanı Kılığına Girip Vatandaşları Dolandıran Şüpheliler Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin