1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bankaların Yenilikçi Faizsiz Kredi Kampanyaları Dikkat Çekiyor!

Bankaların Yenilikçi Faizsiz Kredi Kampanyaları Dikkat Çekiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar, faizsiz kredi kampanyalarıyla müşteri kazanma hedefi doğrultusunda çeşitli adımlar atmaktadır. Bu rekabet ortamı, faizsiz kredi kullanmak isteyen vatandaşların işini kolaylaştırmakta ve ihtiyaçlarını faizsiz bir şekilde karşılamak isteyenlerin dikkatini çekmektedir. Bankalar, faizsiz kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen müşterilerden çeşitli şartları yerine getirmelerini talep etmektedir. Genellikle bu kampanyalar, yeni müşteri olma koşuluna bağlı olarak sunulmaktadır ve findeks kredi notu da bazı bankaların değerlendirme kriterleri arasında yer almaktadır.

Türkiye İş Bankası, İşCep uygulaması aracılığıyla İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara 25.000 TL’ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans imkanı sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak için belirli tarihler arasında İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olunması gerekmektedir.

Garanti BBVA, yeni müşterilere özel olarak 6 ay vadeli 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için belirli tarihler arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip etmek gerekmektedir.

Enpara, yeni müşterilere özel olarak 3 ay vadeli ve %0 faizli 10.000 TL kredi imkanı sunmaktadır. ING Bank ise yeni müşterilere özel olarak %0 faizle 6 ay vadeli ve 15.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Albaraka Türk, yeni müşterilere özel olarak 6 ay vadeli (%0 faizli) 15.000 TL finansman imkanı sunarken, Denizbank ise yeni müşterilere özel olarak 3 ay vadeli 15.000 TL taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10.000 TL %0 faizli kredi fırsatı sunmaktadır. Akbank ise 6 ay vadeli %0 faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli %0 faizli 25.000 TL taksitli nakit avans kullanma imkanı sunmaktadır.

QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel olarak %0 faizli 6 ay vadeli 20.000 TL kredi ve %0 faizli 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans imkanı sunmaktadır. ON Dijital Bankacılık ise yeni müşterilere %0 faizli 6 ay vadeli 15.000 TL kredi ve %0 faizli 35.000 TL Süper Ek Hesap (KMH) imkanı sunmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanmak için belirli şartların yerine getirilmesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bankaların Yenilikçi Faizsiz Kredi Kampanyaları Dikkat Çekiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin