1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Barış Alper Yılmaz’a Dev Zam Müjdesi! G.Saray’ın Yoğun Fikstürü

Barış Alper Yılmaz’a Dev Zam Müjdesi! G.Saray’ın Yoğun Fikstürü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son haftalarda performansıyla eleştirilen Barış Alper Yılmaz, milli ara döneminde de dinlenmeye fırsat bulamayacak. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon başından beri toplam 74 maçta forma giydi ve farklı pozisyonlarda oynayarak takımın jokeri oldu. Ancak son Kasımpaşa, Rigas ve Alanya maçlarında düşüş yaşayan Barış Alper için yönetim, milli ara sonrasında toparlanması için destek olacak. 12 Ekim’de yapılacak genel kurul sonrasında oyuncuya yıllık 10 milyon TL olan maaşına %650 zam yaparak 75 milyon TL’ye çıkaracak. Bu hamleyle Barış’ın motivasyonunun artması ve performansının yükselmesi hedefleniyor.

G.Saray ise milli ara döneminde 4 günlük izinle dinlenip ardından yoğun bir fikstürle karşı karşıya kalacak. 19 Ekim’de Antalyaspor deplasmanına çıkacak olan sarıkırmızılı ekip, Elfsborg ve Beşiktaş maçlarıyla İstanbul’u terletecek. Sonrasında ligde bay geçecek olan G.Saray, Tottenham ve Samsun maçları için şehir değiştirmezken, 23 Kasım’da Bodrum deplasmanına gidecek.

Bu dönemde takımların performansını artırmak için yönetimden gelen hamleler ve oyuncuların motive edilmesi büyük önem taşıyor. Barış Alper Yılmaz’ın yükselişi için yapılan maaş artışı ve destek, genç oyuncunun potansiyelini ortaya çıkarmak ve takıma daha fazla katkı sağlamak adına önemli bir adım. G.Saray’ın yoğun fikstürdeki İstanbul maçlarına hazırlıklı olması ve oyuncuların dinlenmeye de fırsat bulması, performanslarının devamlılığı açısından büyük bir etken. Yönetimlerin takımlarını en iyi şekilde yönlendirmesi ve oyuncularını motive etmesi, başarıyı getiren faktörler arasında yer alıyor.

Sonuç olarak, futbol dünyasında takımların ve oyuncuların performanslarını artırmak için yapılan hamleler ve destekler büyük önem taşıyor. Barış Alper Yılmaz ve G.Saray gibi kulüplerin bu süreçte aldığı kararlar ve takımlarını nasıl yönlendirdikleri, gelecek başarılarını etkileyebilecek önemli faktörlerden biri olacak. Taraftarların da bu süreçte takımlarına destek olmaları ve sabırlı olmaları, başarının gelmesinde etkili olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Barış Alper Yılmaz’a Dev Zam Müjdesi! G.Saray’ın Yoğun Fikstürü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin