1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir Deplasmanda Gürcistan Ekibini Devirdi!

Başakşehir Deplasmanda Gürcistan Ekibini Devirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Gürcistan ekibi Iberia’yı 1-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşma, Levan Korghalidze’nin çalıştırdığı Iberia ve Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir arasında oynandı. İskoç hakem David Dickinson’ın yönettiği maç, Mikheil Meskhis Sakhelobis Stadyumu’nda gerçekleşti.

İlk yarı boyunca iki takım da gol bulmada zorlanırken, Başakşehir’in golcüsü Piatek, 45+1. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulamadı. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise Başakşehir, daha üstün bir oyun sergileyerek Pelkas ve Davidson ile pozisyonlar buldu. 87. dakikada Kemen’in asistinde ceza alanı içerisinde topla buluşan Davidson, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak Başakşehir’i 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Başakşehir sahadan galip ayrıldı.

Başakşehir’in turdaki rakibi, İrlanda ekibi St. Patrick’s Athletic ile Azerbaycan ekibi Sabah arasındaki müsabakanın galibi olacak. Eğer Başakşehir elemeyi başarırsa play-off etabında bu ekiple karşılaşacak. Rövanş maçı ise 15 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Karşılaşmada ev sahibi ekip üzerindeki baskıya rağmen, Başakşehir rakibine üstünlük sağlayarak avantajı eline geçirdi. Maç boyunca etkili bir savunma sergileyen Başakşehir, hücumda da önemli pozisyonlar yakalayarak galibiyeti getiren golü buldu. İlerleyen turdaki rakiplerini belirleyecek olması nedeniyle bu galibiyet, Başakşehir için önemli bir adım oldu. Takımın performansı ve güçlü oyunu, gelecek maçlara olan motivasyonlarını arttıracak gibi görünmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir Deplasmanda Gürcistan Ekibini Devirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin