1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başakşehir’de Kamyonet 5 Metre Yükseklikten Düştü! İşte Detaylar…

Başakşehir’de Kamyonet 5 Metre Yükseklikten Düştü! İşte Detaylar…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir’de meydana gelen kaza, bir kamyonet şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleşti. Olay, Süleyman Demirel Bulvarı MASKO Mobilyacılar Sitesi mevkiinde saat 11.15 sıralarında meydana geldi. 35 MAP 18 plakalı kamyonet sürücüsü S.U. kamyonetin kontrolünü kaybederek korkuluklara çarptı ve 5 metre yükseklikten düştü.

Kazayı görenler hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza nedeniyle ters dönen kamyonetin altında sıkışan şoförü kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık bir saatlik bir çaba sonucunda şoför sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı şoför ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın yaşandığı bölgede esnaflık yapan Sait Semiz, yüksek bir duvara sahip olan bölgeye ilişkin endişelerini dile getirdi. Semiz, daha önce de benzeri kazaların yaşandığı ve yetkililerin buraya gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti. Uyarılarında özellikle bölgenin trafiğe kapalı alan olmasının tehlikeyi artırdığını vurgulayan Semiz, “Yaklaşık 10 metreye yakın uç taraf. Buraya belediye veya karayollarının önlem alması lazım. Trafik ışıklarını geçtikten sonra araçlar süratleniyor. Daha önce de kaza oldu burada.” şeklinde konuştu.

Semiz, bölgede daha fazla kaza yaşanmaması için uygun önlemlerin alınması gerektiğini belirterek, “Araç düştü buraya aile vardı içerisinde. Burada önlem alınmazsa yine kaza olacak burada. Belediye ya da karayollarının buraya yüksek bir duvar yapması lazım.” ifadelerini kullandı. Bölgede alınacak önlemlerin kaçınılmaz olduğunu dile getiren Semiz, “Başka çaresi yok insanlara anlatamıyorsun. Motosikletler hız yapıyor arabalar 150 kilometre hızla geçiyor. Şimdi de kamyonet düştü yaralıyı çıkardılar götürüyorlar. Gözle görülen, kaza olacak bir yer. Buraya önlem alınmadığı müddetçe ya cenaze ya da ağır yaralı olacak.” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir’de Kamyonet 5 Metre Yükseklikten Düştü! İşte Detaylar…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin