1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkan Erdoğan, Kara Harp Okulu Camii Açılışında Konuştu

Başkan Erdoğan, Kara Harp Okulu Camii Açılışında Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni öncesinde caminin bulunduğu alana geldi. O alana ulaşır ulaşmaz, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından karşılandı. Erdoğan, tören mangasını selamladı ve daha sonra dua okundu. Duaların ardından, Başkan Erdoğan kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan, açılış sırasında yaptığı konuşmada, “Mescidimizin imarında emeği geçen tüm kardeşlerimize, yüksek dereceli yöneticilerimizden mimarımızdan mühendisimizden işçisine kadar hepsinden Allah razı olsun diyorum. İnşallah ilanihaye bu mabetlerimizle inanıyorum ki ülkemiz ihya olacaktır” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın bu sözleri, caminin yapım sürecine katkıda bulunan herkesi onurlandırdı.

Açılış sonrasında, camiye girerek iç mekanı inceleyen Başkan Erdoğan’a, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu tarafından bilgi verildi. Erdoğan, caminin içindeki detaylara ve mimarisine hayran kaldı.

Törene yüksek seviyedeki devlet yetkilileri de katıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları da törende yer aldılar. Bu önemli isimlerin bir araya gelmesi, törenin ne kadar değerli ve anlamlı olduğunu vurguladı.

Başkan Erdoğan ve beraberindeki protokol üyeleri, törenin ilerleyen kısımlarında mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Kara Harp Okulu öğrencileri, hayallerine bir adım daha yaklaşmanın gururunu yaşadılar. Diploma almanın verdiği mutluluk, törene katılan herkesin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Tören sonrasında, Başkan Erdoğan ve diğer devlet yetkilileri, protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte yemek yedi. Törenin keyifli ve samimi bir atmosferde geçmesi, katılımcıların birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirdi.

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni, anlamlı konuşmalar, gurur dolu anlar ve güçlü bir birliktelikle sona erdi. Bu tür etkinlikler, ülkenin birlik ve beraberliğini pekiştirmekte ve genç nesillerin geleceğe daha da umutla bakmalarını sağlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan, Kara Harp Okulu Camii Açılışında Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin