1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkan Erdoğan: “Milletimizin Her Kesiminin Teveccühüne Mazhar Olduk!”

Başkan Erdoğan: “Milletimizin Her Kesiminin Teveccühüne Mazhar Olduk!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda halk ile aralarına görünmez duvarlar örmediğini ve siyaseti millet ile birlikte yaptıklarını vurguladı. 22 yıldır yüzde 52’nin oyunu alırken geriye kalanın yüzde 48’inin de beğenisine mazhar olduklarını belirtti. Başkan Erdoğan, toplantının ülke, millet ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını diledi ve hem partinin gündemindeki meseleleri konuşacaklarını hem de Türkiye’de önemli konuları 2 gün boyunca değerlendireceklerini açıkladı.

Başkan Erdoğan, “Türkiye’nin Ortak Aklı” temasıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini ve AK Parti’nin millete hizmet davasını sırtlayan kardeşlerine teşekkür etti. Geçen yılki depremler ve seçimler nedeniyle toplantılarını ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti. Erdoğan, AK Parti’nin Türk siyasetinde istişare kültürünü anlam kazandırdığını ve her seviyede istişareyi önemsediklerini ifade etti. 31. istişare toplantısında Türkiye’nin geleceğini ve AK Parti’nin genel tablosunu değerlendireceklerini ve farklı kanallardan derledikleri bilgiler ışığında yol haritalarını çizeceklerini belirtti.

AK Parti’nin dört bir yanından katılımcılarla bir araya gelerek istişare kültürünü sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan, seçim sonuçlarındaki negatif ayrışmayı ele alacaklarını ve memnuniyetsizlikleri değerlendireceklerini açıkladı. Seçmenden geçer not alamayanların beklentilerini karşılamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Erdoğan, partinin kuruluşundan beri ortak akıl ve müzakereye önem verdiklerini ifade etti.

Toplantıda katılımcılardan gelecek tenkit ve önerilere açık olduklarını belirten Erdoğan, burada artıları ve eksileri görmek, yanlışları düzeltmek için bir araya geldiklerini söyledi. Türkiye’nin refahı ve huzuru için demokrasinin güçlenmesi ve milletin sesine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, AK Parti’nin 23 yıldır milletin umudu olduğunu ve ülkenin birliğini korumak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı. Siyasetlerini millete hizmet üzerine inşa ettiklerini belirten Erdoğan, her kesimle, her görüşle ve herkese eşitlikle yaklaştıklarını ve Türkiye’nin bin yıllık kardeşliğini sürdürmek için çaba göstereceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan: “Milletimizin Her Kesiminin Teveccühüne Mazhar Olduk!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin