1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkan Erdoğan’ın Filistin’e Destek Tavırları Siyonistleri Kızdırdı: İşte Skandal Açıklamalar!

Başkan Erdoğan’ın Filistin’e Destek Tavırları Siyonistleri Kızdırdı: İşte Skandal Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail, Filistin’deki soykırımı devam ettirirken, on binlerce Gazzelinin hayatını kaybettiği saldırılar sonucunda yüz binlerce yaralı da bulunmaktadır. Bu vahşet karşısında tepkisini her fırsatta dile getiren Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in zulmüne karşı duruş sergilemektedir.

Ancak, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu tavrı, Siyonistleri rahatsız etmektedir. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türkiye ve Erdoğan’a yönelik saldırgan açıklamalarda bulunmaktadır. Katz, son olarak Erdoğan’ı hedef alarak Saddam Hüseyin gibi alçak ifadeler kullanmıştır, tehditler savurmuştur.

Bu tür alçaklıklara karşı Türk yetkililerden de sert tepkiler gelmektedir. Dışişleri Bakanlığı, Nazilerin hesap verdiği gibi soykırımcı Netanyahu’nun da aynı kaderi paylaşacağını belirtmiş, Filistinlilerin yanında durulacağının altını çizmiştir. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Katz’ın ifadelerini yok hükmünde saymıştır.

Türk bakanların da tepkileri yükselmiştir. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İsrail Dışişleri Bakanı’nı kınayarak, Türkiye’nin ve Erdoğan’ın zulme karşı duruşunu vurgulamıştır. Benzer şekilde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da Katz’ın sözlerine karşı sert tepkiler göstermişlerdir.

Türk bakanlar, İsrail’in işgalci ve soykırımcı politikalarını kınayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mazlumların sesi olduğunu ve zulme karşı duruşunu desteklediklerini ifade etmişlerdir. Türkiye’nin, İsrail’in vahşetlerine karşı çıkmaya devam edeceği ve Erdoğan’ın liderliğinde adalet ve hak savunucusu olmaya devam edeceği vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan’ın Filistin’e Destek Tavırları Siyonistleri Kızdırdı: İşte Skandal Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin