1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Başkan Erdoğan’ın Güçlü Mesajları: Vadedilmiş Topraklar Hezeyanının Varacağı Yer Büyük Bir Hüsran Olacak!

Başkan Erdoğan’ın Güçlü Mesajları: Vadedilmiş Topraklar Hezeyanının Varacağı Yer Büyük Bir Hüsran Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde yaşanan olaylara ilişkin önemli açıklamalar yaparak, gündemdeki konular hakkında milletvekilleri ve kamuoyunu bilgilendirdi. Erdoğan, Bosna Hersek’te meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD ve TİKA’nın hemen harekete geçirildiğini belirterek, Bosna’daki kardeşlerinin yanlarında olduklarını vurguladı.

Erdoğan, milli görüş hareketinin önemli isimlerinden Recai Kutan’ın vefatına da değinerek, onu rahmetle andı. Ayrıca 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümünde katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmadıklarını, olaylarda rol alanların cezalarını çektiklerini ifade etti. Teröre karşı sırtını dağa yaslayanların siyasette yerinin olmadığını belirten Erdoğan, Kobani olaylarına ilişkin hukuki sürecin takip edildiğini söyledi.

Erdoğan, özellikle siyasette daha farklı bir üslup ve diyalog istediklerini vurgulayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını takdir ettiklerini belirtti. Gazze’ye yapılan saldırıların yıl dönümünde İsrail’in insanlık dışı saldırılarına dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin bu durumu yakından takip ettiğini ve tüm tedbirleri aldığını söyledi.

Dün kapalı oturumda iki bakanın bilgi verdiği toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını eleştiren Erdoğan, polemiğe girmeden sorumluluğun gereğini yaptıklarını ifade etti. Bölgemizde ve vadedilmiş topraklar üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceklerini belirten Erdoğan, İsrail’in terör örgütü olduğunu ve tarih tarafından affedilmeyeceğini söyledi.

Erdoğan, Filistin’in kahraman evlatlarını selamlayarak, onların direnişini takdir ettiklerini ifade etti. Hamas’ın Filistin’in Kuvayi Milliyesi olduğunu vurgulayan Erdoğan, zalimlere karşı sessiz kalmayacaklarını ve zulme boyun eğmeyeceklerini belirtti. Türkiye’nin Filistin ve Lübnanlı kardeşlerine desteklerini artırarak devam ettireceğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan’ın Güçlü Mesajları: Vadedilmiş Topraklar Hezeyanının Varacağı Yer Büyük Bir Hüsran Olacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin