1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin YILDIRIM, krizlerle afetlerle geçen 2023 yılın ardından 2024 yılının ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.

 

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin YILDIRIM, ülkemizin, bölgemizin ve şehrimizin fay hattında olduğu gerçeğinin asla unutulmaması, depremlerin değil plansız şehirleşmenin, denetimsiz yapılaşmanın insan hayatını olumsuz etkilediğini ifade etti. Bursa’da da bu bilinen ama pekte önemsenmeyen gerçeğin göz ardı edilmemesini tedbirlerin acilen alınmasını, afet riski taşıyan yapı stokunun bir an evvel rantsal değil kentsel dönüşüm yapılarak güvenli bir Bursa inşa edilmesini ifade etti.

 

Belediye başkanının asli görevinin halkın huzuru, sağlık ve mutluluğu olduğunu belirten Metin Yıldırım. Geleceğimizin teminatı dediğimiz gençlerin ve kadınların katılımıyla yapılacak olan projelerle bu ortamın sağlanacağını iş birliğine her zaman hazır olduğunu gençlerin ve kadınların fikirlerinin ne denli önemli olduğunu ifade etti.

 

Bursa gibi su zengini bir kentin şimdilerde su fakiri olmasının sebebi yerel yönetimlerin halk için değil rant için verdikleri kararlar olduğunu söyledi. Bursa su zengini bir kenttir ve kent dahilinde rant için açılan işletilen tüm su kuyularının kontrol altına alınması ve belediye kontrolünde üretim yapması sağlanmalıdır dedi.

 

Talan edilen Bursa ovası ve kentin verimli toprakları tekrar tarım için, üretim için kullanılmalı, üreticilerin üretim için desteğinin artırılması sağlanmalı, ürettikleri ürünlerin kendi kooperatifleri vasıtasıyla satılması için tüm organizasyonun belediye tarafından yapılacağını söyledi.

 

Öğrenci kenti olan Bursa’da öğrenci ve öğretmenlere verilen desteğin yetersiz olduğuna dikkat çeken Metin YILDIRIM,öğrenci ve öğretmenlere ulaşım desteği, barınma desteği ve gıda desteklerinin en üst limitlerden sağlanacaktır hiçbir kardeşimiz mağdur edilmeyecektir dedi.

 

Bursa’da seçmenin mecbur bırakıldığı ya bana ya ona zulmüne karşı aday olduğunu, adaylığının çoban ateşi olduğunu ve daha geniş kitlelere “Bir Tercihin Var Bursa” derken diretmelere değil, hangi parti gelirse şuan ki söylemleri faklı olmasına rağmen işleyişin aynı olacağını göstermek amacıyla yola çıktığını ifade etti.

 

 

Tüm bu olumsuzluklara ve siyasi kirliliğe rağmen 2024 yılından umutlu olduğunu ifade eden Metin Yıldırım, tüm paydaşlarla ve Bursalılarla hep birlikte bu yola çıktıklarını hatırlatarak,

“Rant için Değil Halk İçin” ben de varım dedi.

BENİ TANIMAK İÇİN WEB SİTEMİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

www.baskanmetinyildirim.com

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin