1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Batı’da Termometrelerin 40-42 Dereceleri Göstermesi Uyarısı

Batı’da Termometrelerin 40-42 Dereceleri Göstermesi Uyarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batı’da termometrelerin 40-42 dereceleri göstermesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sıcaklıkların bugünden itibaren etkili olacağını ve hafta boyunca süreceğini belirtip, “Pazartesiden itibaren Bölge 1, Bölge 2 ve Bölge 3 bölgelerine aşırı sıcaklar geliyor. 5-6 gün devam edecek. 11-16 saatlerinde dışarı çıkmayın, bol su tüketin, açık renkli bol giysiler giyin, gözlük ve şapkayı unutmayın. Orman yangını riski var. Aracınızda ve orman kenarında sigara içmeyin” uyarısı yaptı.

Meteoroloji kurumunun öngörülerine göre, Bölge 1’da hava çok sıcak ve nemli olacak. Sıcaklıklar 32-34 derece aralığında olacak. Bölge 2 yeni sıcak hava dalgasından en fazla etkilenecek olan bölge. Şehir 1, Şehir 2 ve Şehir 3’te 40, Şehir 4’te 42 dereceler bekleniyor. Bölge 3’te de çoğu şehirde hava kuru ancak çok sıcak. Şehir 5 38, Şehir 6 40 derece olacak.

İç Anadolu’da haftanın ilk gününden itibaren sıcak hava etkisini hissettirecek. Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Şehir 1, Şehir 2 ve Şehir 3 çevreleri ile Şehir 4’un kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Şehir 5’de yine şiddetli yağış bekleniyor. Güneydoğu’da yüksek sıcaklık devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batı’da Termometrelerin 40-42 Dereceleri Göstermesi Uyarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin