1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Batman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencisinin Ölümüne Yol Açan Karpuz Yüklü TIR Kazası

Batman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencisinin Ölümüne Yol Açan Karpuz Yüklü TIR Kazası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da yaşanan bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Ümit Ay, Batman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisiydi. Olay, 11 Temmuz günü Bıçakçı köyü mevkisinde meydana geldi. Ümit Ay’ın kullandığı hafif ticari araç, karpuz yüklü bir TIR’a arkadan çarptı. Kazada araç hurdaya dönerken Ümit Ay, hayatını kaybetti.

Ümit Ay’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından defnedildi. Kazayla ilgili yapılan soruşturmada TIR’ı kullanan F.T. gözaltına alındı ancak daha sonrasında adli kontrolle serbest bırakıldı. Ümit Ay’ın ailesi, acil durum mesajı ile kazadan haberdar oldu. Araçlarını test etmek için dışarı çıkan Ümit Ay, bir gün sonra mezuniyet belgesini alacak ve 2 hafta sonra da diplomasını almayı planlıyordu.

Arkadaşları tarafından sevilen Ümit Ay, kazadan 15 dakika önce kıraathanede arkadaşları ile vakit geçiriyordu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, Ümit Ay’ın son anlarını gösteriyordu. Batman Üniversitesi’nde eğitim gören genç mühendis adayı, henüz hayatının baharındayken yaşamını yitirmişti.

Batman’da yaşanan bu acı olay, Ümit Ay’ın arkadaşlarını, ailesini ve üniversite camiasını derinden üzmüştü. Genç yaşta hayatını kaybeden Ümit Ay, gelecek vaat eden bir mühendis adayıydı. Kazanın detayları araştırıldıkça, acı gerçek daha da derinleşiyordu.

Ümit Ay’ın ani ölümü, Batman Üniversitesi öğrencilerini ve eğitim camiasını yasa boğmuştu. Geleceği parlak olan genç bir insanın hayatının bu şekilde sona ermiş olması, herkesi derinden sarsmıştı. Kazada ihmali olanlar hakkında yapılacak olan yasal işlemler, adaletin yerini bulması için önemliydi.

Ümit Ay’ın ailesi, arkadaşları ve sevenleri, genç mühendis adayını son yolculuğuna uğurlarken yüreklerindeki acıyı dile getiriyordu. Kazadan ders çıkarmak, benzer olayların yaşanmaması için önlemlerin arttırılması gerektiğini gösteriyordu. Ümit Ay’ın anısını yaşatmak, hayallerini gerçekleştiremediği için duyulan üzüntüyü hafifletebilmek için önemliydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencisinin Ölümüne Yol Açan Karpuz Yüklü TIR Kazası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin