1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Batman’da İsrail Saldırılarına Karşı Protesto

Batman’da İsrail Saldırılarına Karşı Protesto

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da İslami Sivil Toplum Kuruluşları liderliğinde bir araya gelen yüzlerce kişi, Refah’taki saldırıları protesto etti. Toplantı, Gülistan Caddesi’nde gerçekleşti. İsrail’in Filistinlilerin çadırlarını bombalaması sonucu sivillerin ölmesini kınayan grup, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Protestoya katılanlar, İsrail’e lanet sloganları atarak tepkilerini dile getirdi. Program, Kuran tilavetiyle başladı ve saldırıda hayatını kaybedenler için dua edilmesinin ardından sona erdi. Basın açıklamasını yapan Abdurrahim Demirtaş, Müslümanların düşmana karşı seferber olmalarının önemine vurgu yaparak geçmişte yaşanan acı olayları hatırlattı.

Demirtaş, Siyonist terörün Gazze’de yitirdiği askerleri ve esir edilenleri gizlemeye çalıştığını ve dünya kamuoyunu yanılttığını belirtti. İsrail’in Filistin’e yardım kuruluşlarını terör listesine alması durumunda, Gazze ve Refah’ta insani yardımların engelleneceğini ve insanların açlıkla karşı karşıya kalacağını söyledi. Demirtaş, İslam ülkelerinin liderlerine de seslenerek İsrail’e karşı güç göstermeleri gerektiğini ve İslam’ın izzetini korumaları gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batman’da İsrail Saldırılarına Karşı Protesto
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin