1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Batmanlı 2 Çocuk Annesi, Aralıksız Hapşırmaktan Kurtuldu!

Batmanlı 2 Çocuk Annesi, Aralıksız Hapşırmaktan Kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da yaşayan 2 çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül’de aniden hapşırma krizleri geçirmeye başladı. Yaşadığı durum nedeniyle tedavi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan kontroller sonucunda serum tedavisi uygulandı ancak hapşırma krizleri durmadı. Durumunun ciddiyeti üzerine Aydın, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucunda sinir damarlarına 4 kez enjeksiyon yapılarak 35 gün süren hapşırık nöbetinden kurtuldu.

Benazir Aydın, sağlığına kavuştuğunda “Allah’ıma çok şükürler olsun. Doktorlarıma, Sağlık Bakanlığı’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dua eden herkesten de Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Yaşadığı süreci atlattığı için minnettarlığını dile getiren Aydın, sağlık çalışanlarının ve tedavisine katkı sağlayan herkesin desteğini önemsedi.

Hapşırık krizleri sonrasında yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan Benazir Aydın, sağlığına kavuşmasıyla birlikte moral buldu. Doktorların gösterdiği özveri ve Sağlık Bakanlığı’nın hızlı müdahalesi sayesinde Aydın, rahatsızlığına çözüm buldu. Kendisine destek olan herkese minnettarlığını ileten Aydın, yaşadığı süreçte dualarla destek olan herkesten Allah’ın yardımını hissettiğini belirtti.

Aydın’ın tedavi süreci, ailesi ve çevresinde sevinçle karşılandı. Uzun bir sürede yaşamış olduğu hapşırık krizinden kurtularak sağlığına kavuşan Benazir Aydın, yaşadığı zorlu süreci geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Doktorların özverili çalışmaları ve hastanesinde alınan etkili tedavi sonrasında sağlığına kavuşan Aydın, çocukları ve sevdikleriyle birlikte daha sağlıklı günler geçirmenin sevincini yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batmanlı 2 Çocuk Annesi, Aralıksız Hapşırmaktan Kurtuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin